• Minggu, 14 Agustus 2022

Lirik Lagu 'Simpang Limo Ninggal Janji' dari Putri Kristya Trending Youtube

- Minggu, 29 Mei 2022 | 17:42 WIB
Cover lagu Simpang Limo Ninggal Janji, Putri Kristya (Tangkap layar YouTube DC. PRODUCTION)
Cover lagu Simpang Limo Ninggal Janji, Putri Kristya (Tangkap layar YouTube DC. PRODUCTION)


Sumsel24.com - 
Putri Kristya menambah daftar panjang penyanyi yang kembali menyanyikan lagu berjudul 'Simpang Limo Ninggal Janji'.

Lagu yang dinyanyikan oleh Putri Kristya itu saat ini sedang trending di peringkat 11 YouTube untuk kategori musik dengan lebih dari 600 ribu views.Berikut adalah lirik lagu 'Simpang Limo Ninggal Janji' yang dilantunkan oleh Putri Kristya.

Berikut adalah lirik lagu 'Simpang Limo Ninggal Janji' yang dilantunkan oleh Putri Kristya.

SIMPANG LIMO NINGGAL JANJI

Soyo suwe (Suwe)
Soyo nelongso rasane
Atiku kangen, kangenku marang kowe

Nanging pancen (Pancen)
Pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan, sesandingan karo kowe

Aku lungo nang monco, golek makaryo
Nggo sangu ning urip, aku lan kowe
Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jero ning ati

 

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali
Ning simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku mengko mesti tak tepati

Arume kembang, mekar ing wayah sore
Arum ambune, isih biso tak rasakne
Nanging, nanging, nanging arum arume rambutmu
Amung biso tak bayangne, mergo kowe ra ning kene

Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jro ning ati
Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali

Halaman:

Editor: Aldyo

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Lirik Lagu Bara Suara Fatalis Ciptaan Sang Vokalis

Kamis, 11 Agustus 2022 | 19:59 WIB
X